LÄMPÖSIIRTOKUVALLISET TEKSTIILITLämpösiirto-painokuvien koko vaihtelee kuvasta riippuen, pääsääntöisesti kuvat kuitenkin ovat n. A4-kokoa tai suurempia. Aivan kaikki kuvat eivät välttämättä sovi kokonsa puolesta kaikkiin vaatekokoihin, etenkään pienimpiin (80-104cm) lasten vaatteisiin. Kuvat jotka sopivat varmuudella myös pienimpiin kokoihin on merkitty koodilla LA.

Jokaisen kuvan yhteydessä on tilauskoodin lisäksi mainittu minkä värisiin vaatteisiin ne käyvät eli joko vaaleisiin tai tummiin tai molempiiin.Vaaleita värejä ovat mm. valkoinen, meleerattu harmaa sekä khaki ja tummia värejä mm. tumma harmaa, navy sekä musta. Tarkemman värijaottelun löydät täältä. Parhaiten kuvat onnistuvat perusvärisiin paitoihin (valkoisen, beigen ja harmaan sävyt sekä musta).

Sivuilla mainitut hinnat sisältävät ko. tuotteen sekä yhden kuvan painatuksen, mahdolliset lisäkuvat/ tekstit veloitetaan erikseen. Mikäli tuotteen tiedoissa tai tilauksen yhteydessä ei muuta mainittu, painamme kuvan vaatteen etupuolelle. Toimitusaika varastotilanteesta riippuen n. 2-4 viikkoa.

Huom! Tukkurin vaihdoksesta johtuen joulukuun 2009 alusta lämpösiirtokuva valikoima on vaihtunut, samalla myös keskimääräinen toimitusaika lyheni. Uusia kuvia tulee valikoimaan ajan- ja kysynnän myötä.

KUVAVAIHTOEHDOT:
Huom. osa kuvista mallissa mustalla pohjalla,
mutta painettaessa ko. osa jää tuotteen väriseksi
- KOIRARODUT:
A-B, C-J, K-N, O-R, S, T-Y

- SEKALAISET KUVAT