PROFIILIKUVA BRODEERAUKSET

Profiilikuvia voidaan brodeerata lähes kaikkiin aikuisten ja lasten vaatteisiin lukuunottamatta t-paitoja ja joitakin takkeja, sekä pipohin, lippiksiin ja kodintekstiileihin. Kuhunkin tuotteeseen saatavat brodeerausvaihtoehdot on mainittu tuotetietojen yhteydessä. Tuotesivuilla mainitut profiilikuvabrodeerauksien hinnat sisältävät ko. tuotteen sekä yhden profiilikuvabrodeerauksen (=ääriviivakuva+teksti), mahdolliset lisäkuvat- ja/tai tekstit veloitetaan erikseen. Pienten profiilikuvien leveys on n. 70-100mm ja isojen n.200-300mm, kuvasta ja tuotteesta riippuen.

Profiilikuva brodeerauksen värit: Brodeerausvärit löydät täältä. Mikäli väriä ei ole tilauksessa tai tuotteen tiedoissa ilmoitettu valitsemme värin tuotteen mukaan. Tekstin väri sovitetaan tuotteen ja profiilin väriin, ellei muuta toivottu.

Profiilikuva brodeerauksiin saatavilla olevat profiilit teksteineen: (klikkaa alleviivatuissa tekstiä) Voit tilata profiilikuvabrodeerauksen rotutekstin sijaan myös oman lyhyellä tekstillä (esim. kennelnimi). Teksti tulee aina profiilin päälle, kuten tämän sivun malleissa, ellei tilauksessa muuta mainittu. Haluamasi kirjasintyypin voit valita tämän sivun alareunasta, ellei kirjasintyyppiä ole ilmoitettu käytämme samaa kuin tämän sivun malleissa (Germany). Mikäli haluat brodeerauksen kokonaan ilman tekstiä, muista mainita siitä tilatessasi. Huom! Joissain roduissa teksti voi brodeerauksessa poiketa ko. kuvasta (esim. Deutscher Schäferhund -> German Shepherd, Labrador Retriever -> Labrador). Mikäli haluat profiilikuvaan juuri tietyn tekstin, mainitse siitä tilauksesi yhteydessä.

Koirarodut A-E F-J K-O P-T U-Z
vinttikoira juokseva 1
rotuteksteillä Greyhound, Whippet jne.
kissat, hevoset jne.
(ilman tekstiä tai omalla tekstilläsi)

PROFIILIKUVAT - FONTTIVAIHTOEHDOT:
ellei kirjasintyyppiä ole ilmoitettu käytämme fonttia Germany,
paitsi pipoissa fonttia Istanbul ja pyyhkeissä brodeerausfonttia 33.


Kuvien luvaton kopiointi kielletty - Profiilikuvat © Ilo-Willa